ΑΡΧΙΚΗ :: ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξυπηρέτησή σας το veravera.gr διαθέτει 4 τρόπους πληρωμής.

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courier  με πληρωμή του προιόντος στον courier με την παραλαβή του.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος μας
  • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας.
  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.  (Όσον αφορά τις παραγγελίες, το αντίτιμο των οποίων πρόκειται να καταβληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτές θα εκτελούνται ΜΟΝΟ όταν η επιχείρησή μας λάβει τον απαραίτητο Κωδικό Αποδοχής Συναλλαγής από την ανάδοχο τράπεζα, η οποία οφείλει να ενημερώσει σχετικά την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας ( Eurobank).
  • Ο αριθμός των άτοκων δόσεων εξαρτάτε από το εκάστοτε προιόν και εγκρίνεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος. Για προιόντα σε προσφορά δε γίνονται δόσεις.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobank εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
 
Σε περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του μετά την έναρξη της διαδικασίας αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου, επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς αυτού.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Proxypay της Eurobank , καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το kosmimata-online.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το kosmimata-online.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του site.